Вас вітає Школа-родина №15!

НВК "ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ступенів №15"

Черкаська область
місто Сміла
вул.Кармелюка, 38

(04733)2-80-00
Директор: Шевченко Вікторія Миколаївна
Режим роботи закладу: 7.30 - 18.00
super_nvk15@ukr.net

Всеукраїнський проєкт "МІШЕЧОК"

26.04.2020 15:18

Запрошуємо учнів та їх батьків прийняти участь у Всеукраїнському проєкті «Мішечок».  З 20 березня 2020 року ми заохочуємо шити екомішечки для користування в повсякденному житті та побуті. А також прагнемо, щоб використання цих торбинок стало щоденною корисною звичкою – альтернативним пакуванням  при покупці товарів.

Щоб взяти участь в індивідуальному конкурсі потрібно:
- пошити мішечки
- виставити фото виробів чи вас разом з виробами на своїх сторінках у соціальних мережах
- поставити хештеги #мішечок#мішечокSRW#schoolrecyclingworld
- відміти нашу сторінку у пості (як правильно виставити пост у відео, щоб ми точно могли врахувати вашу роботу у конкурсі).

Для колективного конкурсу потрібно:
- пошити максимальну кількість мішечків
- коли пошили всі мішечки, але не пізніше 20 травня, заповнити анкету (https://forms.gle/h5EJy4Aap8NdH1rc6). *Обов'язково вкажіть дійсну контактну інформацію, кількість пошитих мішечків та завантажити фото всіх мішечків на гугл диск.

Поспішайте долучитися - шийте мішечки, перемагайте навалу поліетилену і вигравайте круті призи відSchoolRecyclingWorld та генерального партнера PepsiCoUkraine

Кожні два тижні організатори розігруватимуть подарунки серед учасників індивідуальних номінацій в соціальних мережах, а 22 травня 2020 року оголосять фінальні  результати проєктута визначать переможців у груповій номінації.

Ший торбинки, вигравай призи та змінюй світ на краще.