Вас вітає Школа-родина №15!

НВК "ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ступенів №15"

Черкаська область
місто Сміла
вул.Кармелюка, 38

(04733)2-80-00
Директор: Шевченко Вікторія Миколаївна
Режим роботи закладу: 7.30 - 18.00
super_nvk15@ukr.net

Участь в програмі "Демократична школа"

22.07.2021 11:31
Тамара Борисівна Нестропа, вчитель історії та правознавства, в рамках програми "Демократична школа" стала учасником творчої майстерні "Формування та оцінювання громадянських компетентностей. Розробка вправ", яка розпочала свою роботу в м. Львів. Майстерню розроблено на основі загальношкільного підходу до освіти з демократичного громадянства і прав людини, що пропагується Європейським центром імені Вергеланда та Радою Європи.
Метою цієї майстерні є напрацювання навчальних вправ, які б сприяли розвитку громадянських компетентностей учнів закладів освіти.
У співпраці з командою тренерів: Наталії Герасим, Ольги Донець, Наталії Кідалової, Надії Кравченко, Олени Шинаровської, Ігоря Шимків та Наталії Софій педагогічні працівники з різних освітніх закладів України працюють над інструментарієм для подальшого його використання освітянами в своїй професійній діяльності. Невдовзі Тулбокс поповниться новими, цікавими вправами. Дякуємо Тамарі Борисівні та всім небайдужим вчителям за їхню працю, відповідальність і самовідданість улюбленій справі.
На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та текст «C 0: Supporting Educational Reforms in Ukraine SCHOOLS FOR DEMOCRACY AemoKpaTи4Ha nATpиmKa wKoлa OCBITHIX peфopm ByKpaйHи เ schools-for-democracy.org theewc.org»