Вас вітає Школа-родина №15!

НВК "ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ступенів №15"

Черкаська область
місто Сміла
вул.Кармелюка, 38

(04733)2-80-00
Директор: Шевченко Вікторія Миколаївна
Режим роботи закладу: 7.30 - 18.00
super_nvk15@ukr.net

Педагогічні зустрічі в форматі EdCamp

06.12.2019 11:54

30.11.2019 року на базі Носачівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів відбулась афілійована (не)конференція міні-EdCamp Nosachiv-2019.

Учасникам було запропоновано дві експертні паралелі, кожна паралель мала по 6 локацій  та творчу студію «Я роблю це вперше!».

Сергій Горбачов, перший освітній омбудсмен та спікер першої експертної паралелі, розповів про свою посаду, адже ця посада нова і з’явилась вона з 1 січня 2019 року. Також поділився власним досвідом роботи директором школи, учителем зарубіжної літератури та медіаграмотності. Важливо як для педагогів, так і для учнів, батьків, що 4 листопада в Україні офіційно запрацювала Служба освітнього омбудсмена та сайт Служби, куди, в разі виникнення конфлікту, можна подати скаргу, пропозицію чи звернутися за роз’ясненням. Адже основне завдання Служби освітнього омбудсмена – це мінімізувати вплив конфліктів на освітній процес і допомогти системі освіти стати успішною.

На учительській паралелі Оксана Сатанівська поділилась вправами з тимбілдінгу або вправами, що формують командний дух та укріплюють колектив, які вона застосовує на власних уроках.

Але особисто мене найбільш вразили творчі студії. Їх було 8: «Мистецтво декупажу», «Лозоплетіння», «Чарівні орхідеї з фоаміраму», «Новорічні листівки», «Виготовлення сувеніру «Грошове дерево», «Пісенний дебют», «Антистресове оригамі», «Чирлідинг».

Оскільки маю бажання  створити команду з чирлідингу на базі нашого закладу, то і сумнівів куди піти не було. Представники команди «Лайк» (с. Балаклея) провели майстер-клас і навчили виконувати базові рухи з чирлідингу.

Приємно було побачити давніх знайомих, обмінятися досвідом та зустріти нових друзів.

Тетяна Чайка,

соціальний педагог

Смілянського НВК №15