Вас вітає Школа-родина №15!

НВК "ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ступенів №15"

Черкаська область
місто Сміла
вул.Кармелюка, 38

(04733)2-80-00
Директор: Шевченко Вікторія Миколаївна
Режим роботи закладу: 7.30 - 18.00
super_nvk15@ukr.net

Новий досвід - нові можливості

04.12.2019 15:55

Педагогічна спільнота Смілянської школи-родини №15 відвідала освітній коучинг «Панорама інновацій  професійного розвитку педагогічних працівників Черкащини в контексті Нової української школи», який відбувся 3 грудня на базі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради». Із пропонованих працівниками інституту 24 інтерактивних форм професійного розвитку кожен учасник обрав 2 заходи, які найбільш відповідають освітнім потребам.

Вчителі Андрійчук О.В., Бойко М.Г., Слободяник О.В., Гладка О.М., Чайка Т.О., Куцепал І.В., Діхтяр В.П. відвідали майстер-класи «Створюємо освітній відео-ресурс», «Електронний журнал – вимога часу», «Тренди освіти в ЗЗСО: діджитал-методики в оновленому освітньому просторі; QR-коди в навчанні». Учасники впевнилися, що діджиталізація в освіті - процес неминучий і за ним майбутнє і школі, і держави. Навчання дітей має бути цікавим, сучасним, враховувати особливості мислення сучасних дітей і сприйняття ними інформації. Тому гаджети роблять процес навчання більш динамічним і яскравим.

Практичний психолог Куцепал І.В. відвідала педагогічний вернісаж «Уроки батьківства в закладах дошкільної освіти», на якому вчилися формувати проблемні питання та отримали новий методичний інструментарій в роботі з батьками, на тренінгу «Формуємо командну співпрацю» вчилися «здорової конкуренції».

Педагог-організатор закладу Сидоренко Ю.М. відвідала тренінг "Інтеракція у роботі з лідерами учнівського самоврядування. Технології командоутворення", під час якого опрацювали тімбілдінгові вправи у роботі з дітьми.

Вчитель фізики та математики Слободяник О.В. разом з вчителями природничо-математичного циклу розробляли компетентнісно-орієнтовані завдання з предмету, які спрямовані на формування життєво необхідних практичних навичок.

Вчителі впевнені, що вже сьогодні зможуть використати здобуті знання для підвищення якості освітнього процесу.

Прес-центр Смілянського НВК №15